slide1
slide2
slide3
slide5

Laserbehandling

IPL Laserbehandling

Vi fjerner både karsprængninger og uønsket hårvækst med laserbehandling.

De fleste af os får karsprængninger med årene. Det kan være i ansigtet, typisk på kinderne og henover næsen. Dette skyldes vejr og vind, men det kan også være på benene, ofte fremkaldt af graviditet eller blot af alder.
Ved hjælp af laserbehandling fjerner vi effektivt alle typer karsprængninger, rødmen, pigmentforandringer, solskader, akne, aknear og uønsket hårvækst.

Farven i de sprængte kar opsuger det stærke lys fra laseren, som får dem til at gå til grunde, så huden igen bliver lys og fin. Under behandlingen kan du mærke en varm og prikkende fornemmelse på huden, og der kan være en let rødmen bagefter, men ellers er det uden ubehag og bivirkninger.

Du skal regne med 2-4 behandlinger, før karsprængningerne er helt væk, og huden bør ikke udsættes for sollys i 4 uger efter behandlingen.
Behandlingen tager mellem 15 og 30 minutter alt efter områdets størrelse.

Hårfjerning med Laserbehandling

Hårfjerning foretages med IPL (intensivt pulserende lys), der nedbryder proteinet i hårsækken, så håret ikke længere vokser. Der er stor forskel på, hvor hurtigt man kan fjerne hårene, alt efter hvor på kroppen de vokser, men man skal regne med 6-8 behandlinger på et område med 4-8 ugers mellemrum De fleste oplever dog resultater allerede efter første behandling. Håret i det behandlede område bliver afstødt efter 2-4 uger.

Behandlingen er ikke smertefuld, man mærker et varmt prik i huden, som varer ganske kort.

 

Hos City Care tilbyder vi også Botoxbehandlinger, Fillerbehandlinger og Microneedling.

Du finder vores prisliste her